Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Μέσι, έλα στην Ιταλία...»!

Ρονάλντο: «Μέσι, έλα στην Ιταλία...»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2018 13:35
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως θα υποδέχονταν με χαρά τον Λιονέλ Μέσι στην Ιταλία, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν του λείπει η προσωπική τους κόντρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ...» είπε ο Πορτογάλος!

Μέσω συνέντευξης του στα ιταλικά Μέσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο... ανοίγει την πόρτα της Σέριε Α στον Λιονέλ Μέσι! Η ερώτηση προς τον Πορτογάλο είναι αν του λείπει ο Αργεντινός:

«Δεν μου λείπει ο Μέσι... Έχω παίξει στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, έχω πανηγυρίσει επιτυχίες... Εκείνος είναι στην Ισπανία και μπορεί να του λείπω περισσότερο... Η ζωή είναι μια μεγάλη πρόκληση, μου αρέσει να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μου. Θα τον ήθελα κάποια στιγμή εδώ στην Ιταλία, αλλά αν είναι χαρούμενος εκεί που είναι τότε το σέβομαι απόλυτα. Είναι καλός άνθρωπος και καλός ποδοσφαιριστής».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε φανερό το κλίμα που φαίνεται ότι επικρατούσε στα αποδυτήρια της Ρεάλ: «Δεν θα μιλήσω ατομικά, γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ. Συνήθως σε άλλα κλαμπ υπάρχει η αίσθηση πως κάποιος είναι μεγαλύτερος από το σύνολο, ωστόσο εδώ είμαστε όλοι ίσοι, ταπεινοί και θέλουμε να πετύχουμε πολλά. Εδώ είμαστε περισσότερο οικογένεια απ' όσο ήταν η ομάδα στη Μαδρίτη...».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.