Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γαλατά έχασε αλλά πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Γαλατά έχασε αλλά πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2018 23:30
Αν και αδιάφορη, η Πόρτο πέρασε με 3-2 από την έδρα της Γαλατασαράϊ, αλλά οι Τούρκοι παρά την ήττα πήραν εκείνοι το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού στο άλλο παιχνίδι η Σάλκε κέρδισε με 1-0 την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Πόρτο επικράτησε με 3-2 της Γαλατασαράϊ στην Κωνσταντινούπολη και έφτασε τους 16 βαθμούς στον όμιλο, κάνοντας νέο ρεκόρ συγκομιδής στο θεσμό. Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό απέναντι στους αδιάφορους «δράκους» όμως εξασφάλισαν την 3η θέση και θα συνεχίσουν στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Φελίπε (17’) και το εύστοχο πέναλτι του Μαρένκα (42’). Η Γαλατά κατάφερε να μειώσει πριν το ημίχρονο με το εύστοχο πέναλτι του Φεγκουλί (45’) αλλά στην επανάληψη ο Ολιβέιρα έκανε το 3-1 (57’), δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Η «τσιμ μπομ» δεν πτοήθηκε, μείωσε στο 65’ με τον Ντερντιγιόκ σε 3-2 και δύο λεπτά μετά ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι. Ο Φεγκουλί ανέλαβε ξανά την εκτέλεση αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ευστοχήσει και το 2-3 υπέρ της Πόρτο έμεινε ως το φινάλε.

Το δώρο των «δράκων» δεν εκμεταλλεύτηκε η Λοκομοτίβ Μόσχας, αφού ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Σάλκε. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε από τον Σεπφ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τελική βαθμολογία:

1. Πόρτο 16 (15-6)
2. Σάλκε 11 (6-4)
3. Γαλατάσαραϊ 4 (5-8)
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (4-12)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.