Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η ΤΣΣΚΑ ταπείνωσε την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου»

Τσάμπιονς Λιγκ: Η ΤΣΣΚΑ ταπείνωσε την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2018 22:49
Η ΤΣΣΚΑ ισοπέδωσε με 3-0 τις ρεζέρβες της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και υποχρέωσε τη «βασίλισσα» στην πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία της. Παρόλα αυτά έμεινε 4η αφού στο άλλο ματς η Πλζεν κέρδισε με 2-1 τη Ρόμα και εξασφάλισε την 3η θέση.

Απίστευτα πράγματα στον 7ο όμιλο, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει το 2x2 απέναντι στην Ρεάλ αλλά εν τέλει να τερματίζει 4η και να μένει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Η ρωσική ομάδα κέρδισε με 3-0 την «βασίλισσα» μέσα στο «Μπερναμπέου» αλλά έχασε την 3η θέση στην ισοβαθμία με την Πλζεν.

Ο Σαντιάγο Σολάρι, γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ είχε «κλειδώσει» την πρωτιά, παρέταξε τους πρωταθλητές Ευρώπης με αρκετά πιτσιρίκια και μάλλον το μετάνιωσε. Η «βασίλισσα» παρουσιάστηκε ασύνδετη, άνευρη και γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία της.

Το 0-1 έκανε ο 20χρονος Τσαλόφ με όμορφο φαλτσαριστό σουτ στο 37ο λεπτό, ενώ στο 43’ ο 20χρονος άσος έδωσε με τακουνάκι στον Φερνάντες, αυτός νικήθηκε από τον Κουρτουά αλλά ο Σενίκοφ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-2. Στην επανάληψη ο Σολάρι έριξε στο ματς τους Μπέιλ, Κρόος και Καρβαχάλ αλλά στο 73’ ο Σίγκουρτσον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΤΣΣΚΑ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Η ρωσική ομάδα έκανε το 2x2 κόντρα στη Ρεάλ όμως τερμάτισε στην 4η θέση, αφού στο άλλο ματς η Πλζεν κέρδισε με 2-1 την Ρόμα στη Τσεχία και εξασφάλισε στην ισοβαθμία το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Κόβαρικ (62’) και Τσόρι (72’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, με την Ρόμα να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Ουντέρ (67’). Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πελεγκρίνι στο 90+2’.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαγιέχο, Χαβιέρ Σάντσεθ, Οντριοθόλα, Μαρσέλο (74' Καρβαχάλ), Γιορέντε (58' Κρόος), Βαλβέρδε, Ισκο, Ασένσιο, Βινίσιους, Μπενζεμά (46' Μπέιλ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Μάγκνουσον, Μπεσάο, Ναμπάμπκιν, Σενίκοβ, Μάριο Φερνάντες, Σίγκουρντσον (90'+4' Νισιμούρα), Ομπλιάκοβ (89' Κουτσάεβ), Μπίστροβιτς, Βλάσιτς, Τσάλοβ (84' Ερνάντες).

Τελική βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 12 (12-5)
2. Ρόμα 9 (11-8)
3. Πλζεν 7 (7-16)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7 (8-9)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.