Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεάλι: «Το Καραϊσκάκη θα είναι κόλαση σήμερα»

Λεάλι: «Το Καραϊσκάκη θα είναι κόλαση σήμερα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2018 14:35
Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Λεάλι μιλώντας σε ιταλικό Μέσο μετέφερε στους συμπατριώτες του την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει γνωρίσει την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Νίκολα Λεάλι, που πλέον αγωνίζεται στην Περούτζια, μίλησε στην ιταλική Gazzetta dello Sport εν όψει του αποψινού (13/12) αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» καταθέτοντας την άποψη του για την κρίσιμη μονομαχία των δύο ομάδων:

«Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι μία από τις ομάδες με το μεγαλύτερο αριθμό οπαδών, οι οποίοι δημιουργούν "καυτή" ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θέλουν πάντα να κερδίζουν. Ζουν για το ποδόσφαιρο.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Μίλαν θα είναι η ατμόσφαιρα. Τα πρώτα λεπτά θα είναι σκέτη... φωτιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πιέζουν σε όλο το γήπεδο και ο κόσμος θα προσπαθεί να εκφοβίσει τον αντίπαλο. Βέβαια, οι «ροσονέρι» έχουν τις τεχνικές δυνατότητες να αντιδράσουν. Αν πρέπει να πω έναν άνθρωπος που μπορεί να είναι καθοριστικός στο ματς, αυτός είναι ο Κουτρόνε
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.