Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με… υπογραφή Μακέντα και Διούδη (video)

Σούπερ Λιγκ: Με… υπογραφή Μακέντα και Διούδη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2018 22:59
Με σκόρερ τον Μακέντα και τον Διούδη σε ρόλο «κέρβερου», ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια είχαν οι Περιστεριώτες, που υποχώρησαν στην 3η θέση.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά την ήττα στο «Γεντί Κουλέ» επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την 4η ΑΕΚ. Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες υποχώρησαν στην 3η θέση με -2 από τον Ολυμπιακό και -7 από τον ΠΑΟΚ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε από το ξεκίνημα την κατοχή του παιχνιδιού και έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες έκλειναν σωστά τους χώρους και στο 20’ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Γιαννούλη να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το γκολ και τέσσερα λεπτά μετά πήρε αυτός το προβάδισμα με ένα καταπληκτικό τέρμα. Ο Κάτσε έβγαλε τρομερή μπαλιά 30 μέτρων για τον Μακέντα, αυτός κατέβασε εξαιρετικά με το δεξί και «εκτέλεσε» έξοχα με το αριστερό για το 1-0 του «τριφυλλιού».

Με εξαίρεση το γκολ που ήρθε σε ανοιχτό γήπεδο, οι «πράσινοι» είχαν φλύαρη κατοχή, αδυνατώντας να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, στο φινάλε του ημιχρόνου έχασαν με τραυματισμό τον Μακέντα, ο οποίος στο ξεκίνημα της επανάληψης έδωσε τη θέση του στον Καμπετσή.

Στο δεύτερο μέρος ο Κάναντι πέρασε στο ματς τον Ενσικουλού αντί του Βασιλακάκη και στη συνέχεια έριξε και τον Ούμπιντες θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι Περιστεριώτες πήραν τα ηνία και στο 62’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουσούλαζιτς από τον Κολοβέτσιο. Ωστόσο ο Διούδης έπεσε σωστά και απέκρουσε την εκτέλεση του Κουλούρη, κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι στο 75’, όταν από σέντρα του Γιαννούλη, ο Κουλούρης έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή όμως και πάλι ο Διούδης έδωσε τη λύση, αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και στο 82’ είχε νέα καλή στιγμή με τον Ενσικολού, ο οποίος έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 90+5’ ο Δώνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση και στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος είχε νέο δοκάρι με σουτ του Μπουσούλαζιτς. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.