Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μουρίνιο από την Γιουνάιτεντ

Τέλος ο Μουρίνιο από την Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2018 12:28
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Ζοζέ Μουρίνιο όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης (18/12) οι «κόκκινοι διάβολοι». Αναλαμβάνει ο Κάρικ σε ρόλο υπηρεσιακού.

Τρία χρόνια και μια ημέρα από τη δεύτερη απόλυσή του από την Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ήττα από την Λίβερπουλ στο ντέρμπι άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» στο -19 από την κορυφή και στο -11 από την τετράδα, οδηγώντας τη διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο 55χρονος ανέλαβε την ομάδα τον Μάιο του 2016 και στην πρώτη σεζόν οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, του Λιγκ Καπ Αγγλίας και του Κομιούνιτι Σίλντ. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Πορτογάλο να πληρώνει τις απογοητευτικές εμφανίσεις του συλλόγου αλλά και τις κακές σχέσεις με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του.

Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα θα αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού στο εορταστικό πρόγραμμα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.