Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο μισός πληθυσμός της Γης είδε το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Ο μισός πληθυσμός της Γης είδε το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2018 18:13
H FIFA ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τον κόσμο που παρακολούθησε το Μουντιάλ, με την τηλεθέαση να σπάει όλα τα ρεκόρ. Σχεδόν 1,12 δις είδαν μόνο τον τελικό της Γαλλίας με την Κροατία!

Εντυπωσιάζουν τα νούμερα που ανακοίνωσε η FIFA αναφορικά με τον κόσμο που παρακολούθησε το Μουντιάλ της Ρωσίας, επιβεβαιώνοντας πως το ποδόσφαιρο είναι το λαοφιλέστερο άθλημα του κόσμου και το Παγκόσμιο Κύπελλο η δημοφιλέστερη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, 3,572 δισεκατομμύρια άνθρωποι είδαν τουλάχιστον ένα λεπτό από το Μουντιάλ του καλοκαιριού! Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη δηλαδή (7,53 δις σύμφωνα με την καταμέτρηση του 2017).

Τον τελικό ανάμεσα στην Γαλλία και την Κροατία στις 15 Ιουλίου τον παρακολούθησαν 1,12 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Από αυτούς τα 884.37 εκατομμύρια τον είδαν στις τηλεοράσεις των σπιτιών τους και οι άλλοι 231.82 εκατομμύρια είτε ήταν digital τηλεθεατές, είτε έξω από το σπίτι τους (μπαρ, καφετέριες κ.α.).

Μετά τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ ο μέσος όρος τηλεθεατών ήταν 191 εκατομμύρια σημειώνοντας αύξηση 10.9% σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το οποίο είχαν παρακολουθήσει 3.04 δις άνθρωποι. Παράλληλα, το κοινό που είδε τουλάχιστον 30 λεπτά Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν 2.49 δις στην Ρωσία, ενώ τέσσερα χρόνια πριν στην Βραζιλία ήταν 1.95 δις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.