Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Κρίστιτσιτς!

Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Κρίστιτσιτς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2018 15:24
Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Νέναντ Κρίστιστιτς για συμβόλαιο που θα ξεκινά το καλοκαίρι και πλέον πιέζει τον Ερυθρό Αστέρα ώστε να φέρει από τώρα στην Αθήνα τον Σέρβο μέσο.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά ο Νέναντ Κρίστιτσίτς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο με έναρξη το ερχόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία αφορά συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 600, 650 και 750 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο χρόνο αντίστοιχα.

Βέβαια, στην ΑΕΚ δεν μένουν εκεί αφού σκοπεύουν να «κλείσουν» από τώρα τον παίκτη. Η πλευρά των πρωταθλητών Σερβίας φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει από τώρα, ενώ περί τις 300.000 ευρώ υπολογίζονται οι απολαβές του ίδιου του Κρίστιτιτς. Η πλευρά του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει από τώρα, ενώ περί τις 300.000 ευρώ υπολογίζονται οι απολαβές του 28χρονου. Εάν οι δύο πλευρές δεν φτάσουν σε συμφωνία, τότε ο Σέρβος άσος θα υπογράψει το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τους Σέρβους, οι οποίοι δεν θα βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.