Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: «Μιλήσαμε με Παρί για Ραμπιό, δεν υπάρχει συμφωνία»

Μπαρτσελόνα: «Μιλήσαμε με Παρί για Ραμπιό, δεν υπάρχει συμφωνία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2018 17:10
Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τις επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Αντριάν Ραμπιό αλλά αρνείται οποιαδήποτε συμφωνία, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει παραβεί κανέναν κανονισμό για την απόκτηση του.

Μέσω ανακοίνωσης η Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντριάν Ραμπιό αλλά και για τα σενάρια περί παράνομης προσέγγισης του ποδοσφαιριστή.

Οι Καταλανοί προχώρησαν σε διάψευση των ανωτέρω σεναρίων, αποκαλύπτοντας πάντως ότι είχαν μιλήσει με τους ανθρώπους της Παρί για τον Γάλλο μέσο τόσο το καλοκαίρι όσο και την περασμένη εβδομάδα:

«Η Μπαρτσελόνα καθιστά σαφές πως δεν έχει παραβεί κανέναν κανονισμό για την απόκτηση παίκτη της Παρί. Οι μόνες επαφές ήταν τον Αύγουστο και πριν από μια εβδομάδα με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί για να εκφραστεί ενδιαφέρον για τον Αντριάν Ραμπιό. Εξ αρχής ο σύλλογος ήθελε να συνεργαστεί υπό καθεστώς διαφάνειας με την Παρί ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα αρνείται την ύπαρξη συμφωνίας με τον Αντριάν Ραμπιό», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.