Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα νίκη η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία ο Σόλσκιερ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα νίκη η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία ο Σόλσκιερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2019 01:05
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νιούκαστλ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγινε ο δεύτερος προπονητής μετά τον θρυλικό Ματ Μπάσμπι που ξεκινά με 4x4 στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ στο «Σέντ Τζέιμς Πάρκ» και έκανε το 4x4 με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν έτσι τους 38 βαθμούς και μείωσαν στο -6 τη διαφορά από την 4η Τσέλσι, η οποία γκέλαρε νωρίτερα στην έδρα της με αντίπαλο την Σαουθάμπτον (0-0).

Η Νιούκαστλ έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όντας πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις αλλά ο Ατσού σε δύο περιπτώσεις δεν ήταν ψύχραιμος στο τελείωμα. Τη λύση για την Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μέρος έδωσε ο… Σόλσκιερ, αφού στο 63’ έριξε στο ματς τον Λουκάκου και ο Βέλγος βρήκε δίχτυα μετά από 54 δευτερόλεπτα, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Ντουμπράβκα στο απευθείας φάουλ του Ράσφορντ.

Το ματς «καθάρισε» η δεύτερη αλλαγή του Σόλσκιερ. Ο Σάντσες, στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του, έδωσε την ασίστ και ο Ράσφορντ με πλασέ στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.