Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε με Ρονάλντο η Γιουβέντους

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε με Ρονάλντο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2019 21:37
Με γκολ του Ρονάλντο (61') η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Μίλαν και κατέκτησε το Σούπερ Καπ για 8η φορά στην ιστορία της.

Η πρώτη κούπα της σεζόν στην Ιταλία ανήκει στην Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 1-0 της Μίλαν στον τελικό του Σούπερ Καπ που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία και κατέκτησε το τρόπαιο για 8η φορά στην ιστορία της. Έτσι, πέρασε μόνη πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες κατακτήσεις του τροπαίου, αφήνοντας δεύτερους τους «ροσονέρι».

Στα του ματς, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν εμφανώς ανώτερη στο παιχνίδι ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα, η Μίλαν ήταν η πρώτη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 48’ ο Κουτρόνε εξαπέλυσε σουτ-κεραυνό στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο η Γιουβέντους αύξησε την πίεση της και το 1-0 ήρθε στο 61’. Τέλειος συγχρονισμός μεταξύ Πιάνιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να φεύγει ακριβώς στο όριο και να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-0. Αυτό ήταν το 19ο γκολ σε 28 τελικούς στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Γκατούζο έριξε στο ματς τους Ιγκουαΐν και Μπορίνι αλλά στο 74’ ο Κεσιέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο τάκλιν στον Τσαν. Η Γιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ για 8η φορά στην ιστορία της. Πάντως, η Μίλαν φωνάζει για πέναλτι στο 88' σε ανατροπή του Κόντι από τον Τσαν, με τον διαιτητή να μην κάνει χρήση του VAR.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.