Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα βρήκαν Τσέλσι-Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Τα βρήκαν Τσέλσι-Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2019 02:26
Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Πάει για Πιάτεκ η Μίλαν για να καλύψει το κενό του Αργεντινού σέντερ φορ.

Στην Αγγλία και την Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, καθώς σύμφωνα με το ιταλικό Sky υπήρξε τελικά συμφωνία ανάμεσα στους Λονδρέζους και την Γιουβέντους.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, ενώ σε περίπτωση που συμπληρώσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών, θα ανανεωθεί ο δανεισμός του για άλλον ένα χρόνο. Ο 31χρονος σέντερ φορ (8 γκολ σε 22 ματς φέτος) αποτελούσε το διακαή πόθο του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί μαζί και στην Νάπολι. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα, με πιθανότερο προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα, η Μίλαν έχει στρέψει το βλέμμα της στον Κριστόφ Πιάτεκ για να αντικαταστήσει τον Ιγκουαΐν (σ.σ. αγωνίζονταν στους «ροσονέρι» ως δανεικός από την Γιουβέντους). Ο 23χρονος Πολωνός φορ αποτελεί μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στη Σέριε Α, μετρώντας 19 γκολ σε 21 συμμετοχές με τη Τζένοα.

Μάλιστα, διαρρέεται ότι η Τσέλσι μπλόκαρε τον δανεισμό του Μίσι Μπατσουαγί στη Μονακό, μιας και ο Βέλγος φορ αποτελεί την εναλλακτική της Μίλαν για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της εφόσον δεν καταφέρει να τα βρει με τη Τζένοα για τον Πιάτεκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.