Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2019 21:51
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το άνετο 3-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ξέφυγε ξανά στο +8 από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει αήττητος για το πρωτάθλημα. Μπίσεσβαρ (11’), Βιεϊρίνια (45+2’) και Σάκχοφ (69’) οι σκόρερ, με δέκα από το 40’ οι «κυανέρυθροι».

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο. Ο «Δικέφαλος» κέρδισε με 3-0 τους «κυανέρυθρους» στην Τούμπα και έφτασε τις 14 σερί νίκες απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, λίγες ώρες μετά από την συμφωνία του για ανανέωση του συμβολαίου του, άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ στο 11ο λεπτό. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει και στο 28’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Μακρύλλου, ο οποίος όμως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 40' για φάουλ στον Μπίσεσβαρ.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Βϊερίνια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μανοίλοβιτς αντικατέστησε τον τραυματία Κότνικ και στο 54’ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Σάκχοφ. Ωστόσο στο 69’ ο Ουκρανός έκανε ένα σουτ με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μανοίλοβιτς ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε. Το 3-0 έμεινε ως το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 8x8 στην έδρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.