Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού η Λαμία

Σούπερ Λιγκ: «Κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού η Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2019 22:00
Σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού εξελίσσεται η Λαμία, η οποία με γκολάρα του Μπερτόλιο κέρδισε με 1-0 τους «πράσινους» στο ΔΑΚ. Θα τα ξαναπούν την Πέμπτη οι δύο ομάδες για το Κύπελλο.

Με το πρώτο της γκολ μετά από 689’ η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΔΑΚ και πήρε πολύτιμη νίκη στη μάχη για την παραμονή. Μάλιστα, η ομάδα της Φθιώτιδας μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια απέναντι στο «τριφύλλι». Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους την Πέμπτη στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος εγκλωβίζοντας τον τρόπο ανάπτυξης των «πράσινων» που αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα. Στην επανάληψη, η ομάδα της Φθιώτιδας εξαργύρωσε την υπεροχή της, με τον Μπερτόλιο να σκοράρει με τρομερό σουτ στην κίνηση για το 1-0 στο 52’. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχασε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες μέσα σε ένα δίλεπτο (58’-60’), με τους Δημούτσο και Μπαράλες να νικιούνται από τον Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε αλλά υπέπιπτε σε πολλά λάθη στις τελικές πάσες. Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιώργου Δώνη σπατάλησε δύο τεράστιες ευκαιρίες με Μακέντα (63’) και Καμπετσή (90+2’) οι οποίοι αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί στην 5η θέση με Ξάνθη και Άρη, ενώ η Λαμία βρίσκεται στο -1 από τον 12ο ΌΦΗ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.