Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Ιγκουαΐν

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Ιγκουαΐν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2019 22:44
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει στους «μπλε» ως δανεικός από την Γιουβέντους.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο! Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το φινάλε της σεζόν.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Γιουβέντους, με την Τσέλσι να έχει το δικαίωμα είτε να ανανεώσει το δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο έναντι 18 εκατ. ευρώ, είτε να αγοράσει τα δικαιώματα του για 36 εκατ. ευρώ.

Ο 31χρονος σέντερ φορ (8 γκολ σε 22 ματς φέτος) αποτελούσε το διακαή πόθο του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί μαζί και στην Νάπολι. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα, με πιθανότερο προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Να σημειωθεί ότι ο «Πιπίτα» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ με την Τσέλσι, αφού αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο με τη φανέλα της Μίλαν. Ο συγκεκριμένος κανονισμός ισχύει για τελευταία χρονιά όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.