Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό μέσω πέναλτι η Τσέλσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό μέσω πέναλτι η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2019 00:51
Η Τσέλσι νίκησε... δύο φορές την Τότεναμ -σε κανονική διάρκεια (2-1) και πέναλτι (4-2)- και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Το 6ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της θα διεκδικήσει στον τελικό της 24ης Φεβρουαρίου η Τσέλσι. Οι «μπλε» κέρδισαν με 2-1 την Τότεναμ των πολλών απουσιών στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα έστειλαν το ματς στα πέναλτι (δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ) εκεί όπου πήραν την πρόκριση με 4-2.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Καντέ (27’) και Αζάρ (38’). Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος, μειώνοντας στο 50’ με τον Γιορέντε. Η Τσέλσι είχε ευκαιρίες για 3ο γκολ, ενώ η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχασε με τραυματισμούς τους Ντέιβις και Σισοκό.

Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου η Τότεναμ είχε δύο άστοχες εκτελέσεις με Ντάιερ και Μόουρα. Η Τσέλσι ευστόχησε σε όλες τις εκτελέσεις και με το τελικό 4-2 προκρίθηκε στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.