Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» και έφυγε για τους «16» η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» και έφυγε για τους «16» η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2019 01:31
Δε σταματά πουθενά η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 3-1 την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Τραυματίστηκαν Σωκράτης και Κοσιενλί.

Γιουνάιτεντ από τα παλιά θυμίζει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Νορβηγό τεχνικό να μετρά πλέον 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Άρσεναλ και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για την Άρσεναλ, αφού στο 21’ ο Σωκράτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Δέκα λεπτά μετά η Γιουνάιτεντ πήρε το προβάδισμα με τον Σάντσες ύστερα από έξοχη ασίστ του Λουκάκου, ο οποίος στο 33' μοίρασε νέα ασίστ και ο Λίνγκαρντ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς στο 43’ με κοντινό πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ και μάλιστα θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως ο Ρομέρο είπε «όχι» σε κεφαλιά του Ράμσεϊ. Στο 64’ η Άρσεναλ έχασε με τραυματισμό και τον Κοσιενλί και στο 82’ η Γιουνάιτεντ καθάρισε το ματς με τον Μαρσιάλ, ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.