Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Πλατεία η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Πλατεία η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2019 22:28
Με τον Μάνταλο να ανοίγει το σκορ με αντικανονικό γκολ (14’), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της. Ο Πόνσε στις καθυστερήσεις το άλλο τέρμα.

Μπορεί να μην έπιασε τα στάνταρ των προηγούμενων εμφανίσεων της ωστόσο η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Πανιωνίου και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από τον 2ο Ολυμπιακό.

Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Μάνταλο, όμως το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, αφού ο αρχηγός της «Ένωσης» είχε κάνει κοντρόλ με το χέρι. Μετά το γκολ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τους «κιτρινόμαυρους» να διαχειρίζονται άνετα το υπέρ τους σκορ. Μάλιστα, στο 36’ ζήτησαν την αποβολή του Ντουρμισάι για πολύ άσχημο μαρκάρισμα στον Χουλτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΚ είχε σπουδαία στιγμή με κεφαλιά του Οικονόμου όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Πανιώνιος έψαξε την ισοφάριση και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε δύο σπουδαίες στιγμές για το 1-1 (παραλίγο αυτογκόλ του Γκάλο στο 80', Τσιλούλης 88'). Η ΑΕΚ κράτησε το μηδέν και στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» το ματς με τον Πόνσε ύστερα από λάθος του Μανοΐλοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.