Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Παναθηναϊκός σε… κρίση

Σούπερ Λιγκ: Παναθηναϊκός σε… κρίση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2019 21:06
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 1ο λεπτό και προηγήθηκε στο 3’ με πέναλτι του Μακέντα όμως στη συνέχεια έδειξε αδικαιολόγητη χαλαρότητα και το πλήρωσε. Η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 και έφυγε με σπουδαίο βαθμό από το ΟΑΚΑ, αν και στάθηκε τυχερή αφού στο φινάλε ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι του Μακέντα.

Εφιαλτικά έχει ξεκινήσει το 2019 στον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και πλέον μετράνε μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Καλύτερο ξεκίνημα δε γίνονταν για τον Παναθηναϊκό. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού ο Μακέντα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γκοίκοβιτς και κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Σέρβου. Ο Ιταλός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 στο 3ο λεπτό.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν συντριπτικά ποσοστά κατοχής όμως αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Η ΑΕΛ τιμώρησε τους γηπεδούχους για τη φλυαρία τους αφού στο 54’ ο Ντέλετιτς εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μαυρομμάτη, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο χαμηλό σουτ έκανε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να προβληματίζει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά δικαιούται να φωνάζει στο 87’ για πέναλτι στον Μακέντα, ο οποίος τραβήχτηκε από τον Ζίζιτς και δεν κατάφερε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή. Στις καθυστερήσεις ο Κρίστινσον αντέδρασε σωστά σε ένα χαμηλό σουτ του Κουρμπέλη και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.