Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα η Λίβερπουλ, φωτιά στην κορυφή

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα η Λίβερπουλ, φωτιά στην κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2019 01:38
Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να την πλησιάσει σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Δεύτερη διαδοχική γκέλα για την Λίβερπουλ, η οποία μετά την ισοπαλία με την Λέστερ (1-1), έμεινε στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και είδε την Μάντσεστερ Σίτι να την πλησιάσει στους 3 βαθμούς.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά οι «κόκκινοι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ. Στο 22’ ο Μίλνερ που ήταν σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ, έδωσε την πάσα στον Μανέ που με σουτ από κοντινή απόσταση «έγραψε» το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 28’ ο Αντόνιο έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Λίβερπουλ και ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την υπεροχή αλλά όχι τον τρόπο να φανεί απειλητική. Μάλιστα, ο Νομπλ είχε μεγάλη στιγμή στο 73’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Η καλύτερη ευκαιρία της Λίβερπουλ σημειώθηκε στο 94’, με τον Ορίγκι που ήταν εκτεθειμένος στην πάσα που δέχθηκε, να πλασάρει πάνω στον Φαμπιάνσκι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.