Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ:  Με σβηστές μηχανές η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Με σβηστές μηχανές η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2019 18:49
Η κυνική ΑΕΚ με γκολ του Λιβάγια κέρδισε με 1-0 τον ΌΦΗ στο ΟΑΚΑ και μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Μετά το Κύπελλο, νικηφόρο ήταν και το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ δεν έπιασε καλή απόδοση αλλά κέρδισε με 1-0 τον ΌΦΗ στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Χουλτ (δεν παίζει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) αλλά ο αντικαταστάτης του, Αλμπάνης ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 37’, ο 24χρονος έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Λιβάγια, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το γκολ η «Ένωση» δεν είχε απειλήσει με αξιώσεις την εστία των Κρητικών, οι οποίοι από την πλευρά τους φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 2ο λεπτό στην ανατροπή του Δεληγιαννίδη από τον Χουλτ.

Στο δεύτερο μέρος η «Ένωση» περιορίστηκε στο να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, κάτι που εν τέλει κατάφερε, αφού ο ΌΦΗ παρά τις προσπάθειες του δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα την εστία του Μπάρκα. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η ΑΕΚ πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.