Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα και έφυγε για τους ... «8» η Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τριάρα και έφυγε για τους ... «8» η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2019 00:19
Η Τότεναμ με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τότεναμ το πρώτο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πετεινοί» κέρδισαν με 3-0 την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο και μόνο αν... αυτοκτονήσουν θα χάσουν την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2011.

Το πρώτο ημιχρονο άνηκε στους Βεστφαλούς, οι οποίοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με Πούλισιτς, Βίτσελ και Ζακαντού για να πάρουν το προβάδισμα. Η Τότεναμ δεν είχε τελική εντός εστίας στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων.

Μετά από γκάφα του Χακίμι στο 47’, ο Βερτόγχεν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σον Αφύλαχτος έγραψε το 1-0. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κυκλοφορούσε εξαιρετικά τη μπάλα και το 2-0 ήρθε στο 83’. Ο Οριέ έκανε τη σέντρα, ο Χακίμι υπέπεσε σε ακόμα ένα λάθος και ο Βερτόνγκεν με ωραίο τελείωμα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο θεσμό. Το… κερασάκι έβαλε στο 84’ ο Γιορέντε, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Έρικσεν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.