Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπογιέ η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπογιέ η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2019 22:49
Με δύο γκολ του Μπογιέ η ΑΕΚ κέρδισε με το δύσκολο 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Αν και δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού στο 4’ ο Μπογιέ άνοιξε το σκορ με αριστερό πλασέ, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Χουάντερσον. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στην μοναδική του ευκαιρία όταν στο 24΄ ο Ελ Χελβέ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Οικονόμου, πέρασε τον Τσιντώτα και ισοφάρισε σε 1-1.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) με τον Μπογιέ, ο οποίος σκόραρε με όμορφο σουτ από το ημικύκλιο για το 2-0. Ο Αργεντινός θα μπορούσε να μοιράσει και ασίστ, αφού στο 60’ έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Πόνσε αλλά ο συμπατριώτης του αστόχησε απέναντι από τον Χουάντερσον.

Ο Απόλλωνας έμεινε στο παιχνίδι και είχε δύο σπουδαίες στιγμές με κεφαλιές των Βάρκα (65’) και Οριουέλα (69') για το 2-2. Στο 72’ ο Χουάντερσον νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπογιέ και στο 81’ ο Ριβέρο αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ, με το 2-1 να μένει ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.