Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με επτάρα η Μάντσεστερ Σίτι!

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «8» με επτάρα η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2019 00:17
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 7-0 την Σάλκε στο «Έτιχαντ» και με συνολικό σκορ 10-2 πέρασε θριαμβευτικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου βρίσκονται ήδη δύο αγγλικές ομάδες. Δύο γκολ ο Αγκουέρο, τρεις ασίστ από τον Σανέ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να κοιτάξουν στα μάτια την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των «πολιτών», γνωρίζοντας ιστορικό διασυρμό με 7-0 στο «Έτιχαντ». Η Σίτι έγινε έτσι η 3η αγγλική ομάδα που προκρίνεται στους «8» (σ.σ. είχε να συμβεί από το 2011), ενώ εκκρεμεί και η ρεβάνς της Λίβερπουλ με την Μπάγερν, στην 3η αγγλο-γερμανική μονομαχία της φάσης των «16».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν χαλαρά το παιχνίδι και στο πρώτο μισάωρο δεν είχαν απειλήσει σημαντικά την εστία της Σάλκε. Σ’ εκείνο το σημείο ξεκίνησε... καταιγίδα με γκολ, αφού στο 35’ ο Αγκουέρο σκόραρε με πέναλτι για το 1-0, ενώ στο 37’ ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά, «εκτελώντας» τον Φέρμαν από πολύ δύσκολη γωνία μετά από πάσα-τακουνάκι του Στέρλινγκ. Το 2-0 δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 42’ ο Σανέ βγήκε σε τετ-α-τετ μετά από εκπληκτική πάσα του Ζιτσένκο και «πλήγωσε» ξανά την πρώην ομάδα του, αφού είχε βρει δίχτυα και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Γερμανός δεν πέτυχε άλλο γκολ αλλά στο δεύτερο μέρος φρόντισε να μοιράσει τρεις ασίστ στα γκολ των Στέρλινγκ (56’), Μπερνάρντο Σίλβα (71’) και Φοντέν (78’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα. Η Μάντσεστερ Σίτι υποχρέωσε την Σάλκε στη πιο βαριά ήττα γερμανικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και με συνολικό σκορ 10-2 πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λαπόρτ (72’ Ντελφ), Γουόκερ, Ντανίλο, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα (64’ Φοντέν), Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο (64’ Γκαμπριέλ Ζεσούς)

Σάλκε: Φέρμαν, Σανέ, Σταμπουλί, Μπρούμα, Οστσίπα, Σερντάρ, ΜακΚένι (74’ Μεντίλ), Μπουργκστάλερ (79’ Τόιχερτ), Μπενταλέμπ, Κονοπλιάνκα, Εμπολό (69’ Σκρίμπσκι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.