Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Πανούτσι «έκοψε» τον Θωμά Στρακόσια επειδή έχασε την πτήση του!

O Πανούτσι «έκοψε» τον Θωμά Στρακόσια επειδή έχασε την πτήση του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2019 00:23
Ο Θωμάς Στρακόσια της Λάτσιο καθυστέρησε λόγω κίνησης να φτάσει στο αεροδρόμιο της Ρώμης, έχασε την πτήση του για Τίρανα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι τον άφησε εκτός αποστολής.

Με μια σημαντική απουσία θα ξεκινήσει η Αλβανία τη μάχη για την πρόκριση στα προκριματικά του Euro 2020, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Κριστιάν Πανούτσι άφησε εκτός τον Θωμά Στρακόσια.

Ο βασικός γκολκίπερ της Λάτσιο δεν κατάφερε να φτάσει στον προβλεπόμενο χρόνο στα Τίρανα αφού έχασε την πτήση του εξαιτίας κίνησης στη Ρώμη. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο γιος του παλαίμαχου γκολκίπερ του Ολυμπιακού ενημέρωσε άμεσα τον προπονητή του και δεσμεύτηκε πως θα πάρει το επόμενο αεροπλάνο ωστόσο λίγη ώρα μετά ενημερώθηκε πως αποκλείστηκε από την αποστολή για λόγους πειθαρχίας.

«Λυπάμαι για τον Στρακόσια, που είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες μας, όμως η πειθαρχία είναι πιο σημαντική σ’ αυτή την ομάδα. Από αυτά που μου είπε ο προπονητής, δεν είχε σοβαρό λόγο που απουσίαζε από την προπόνηση. Είναι ένα μάθημα για τον παίκτη ότι η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα», δήλωσε ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.