Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Χένες: «Η Μπάγερν θα επενδύσει όπως ποτέ αυτό το καλοκαίρι»!

Χένες: «Η Μπάγερν θα επενδύσει όπως ποτέ αυτό το καλοκαίρι»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2019 19:23
Ο ισχυρός άνδρας της Μπάγερν, Ούλι Χένες αποκάλυψε ότι η ομάδα ετοιμάζει το μεγαλύτερο μεταγραφικό πλάνο που έχει υπάρξει στην ιστορία της.

Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η Μπάγερν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες.

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία σημαντικής ανανέωσης του ρόστερ. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο που έχει υπάρξει ποτέ στην Μπάγερν και θα κάνουμε πολύ μεγάλες αλλαγές», εξήγησε ο Χένες.

Υπενθυμίζεται πως η Μπάγερν έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Μπεντζαμίν Παβάρ από τη Στουγκάρδη έναντι 35 εκατ. ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, τον αμυντικό της Ατλέτικο, Λούκας Ερνάντεζ και τον επιθετικό μέσο της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς.

Να σημειωθεί πως η πιο ακριβή αγορά του συλλόγου να παραμένουν τα 41,5 εκατ. ευρώ που πλήρωσε το 2017 για τον Κορεντίν Τολισό. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η γερμανική ομάδα είναι διατεθειμένη να διαθέσει το ποσό των 250 εκατ. ευρώ για αγορές ποδοσφαιριστών! Το αν κάτι τέτοιο γίνει πράξη, θα το μάθουμε σε λίγους μήνες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.