Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με κόσμο η συνέχιση του ντέρμπι, σύμφωνα με τον ΚΑΠ!

Με κόσμο η συνέχιση του ντέρμπι, σύμφωνα με τον ΚΑΠ!

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
22/3/2019 13:39
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποφάσισε να συνεχιστεί από το 70' το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που διεκόπη και σύμφωνα με τον ΚΑΠ στην εξέδρα θα πρέπει να είναι φίλοι του τριφυλλιού.

Η Π.Ε. αποφάσισε το αιώνιο ντέρμπι να συνεχιστεί για τα υπόλοιπα 20 λεπτά που απομένουν με το σκορ στο 0-1 και αν η απόφαση δεν αλλάξει στην Επιτροπή Εφέσεων έπειτα από την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ για μη τέλεση η διακοπή αγώνα αναφέρεται ότι αγώνας που δεν έληξε χωρίς υπαιτιότητα των δύο ομάδων «συνεχίζεται με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή».

Κεκλεισμένων με Άρη και ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει με τον ίδιο αριθμό τερμάτων (0-1), ίδιο αριθμό ποδοσφαιριστών και με φιλάθλους στις εξέδρες και η ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός θα την εκτίσει στα ματς με Άρη και ΟΦΗ.

«Στο δεύτερο τμήμα του διακοπέντα αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη και 11 - ή 14 (ή 15) με τις αλλαγές - διαφορετικοί ποδοσφαιριστές από εκείνους που αγωνίστηκαν στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό, λόγω αποβολής ή συμπλήρωσης κίτρινων καρτών κατά τον ενδιάμεσο χρόνο. Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές στον διακοπέντα αγώνα εκτίονται κανονικά στους αγώνες που τον ακολουθούν, ακόμη και σε άλλη ομάδα, αν ένας τιμωρηθείς ποδοσφαιριστής πάρει στο μεταξύ μεταγραφή, ενώ στην περίπτωση ποδοσφαιριστή που αποβλήθηκε στον διακοπέντα αγώνα, η συνέχιση του αγώνα αυτού δεν προσμετράται για την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.