Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεγάλη νίκη της Εθνικής Νέων, 2-1 την Αγγλία!

Μεγάλη νίκη της Εθνικής Νέων, 2-1 την Αγγλία!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/3/2019 18:50
Μία σπουδαία νίκη πέτυχε η Εθνική Νέων, η οποία κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη της Αγγλίας μέσα στην έδρα της, για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Elite Round. Σκόρερ οι Λιάβας και Διαμάντης.

Με μία φανταστική εμφάνιση οι παίκτες του Γίαννη Γκούμα, κέρδισαν το φαβορί του ομίλου Αγγλία και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Αρμενία.

Στο 34΄ ο Λιάβας μετά από πάσα του Μελιόπουλου άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας, η οποία ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Διαμάντη στο 69'. Οι Άγγλοι πίεσαν,κέρδισαν πέναλτι στο 79΄σε ανατροπή του Λόουντερ από τον Βιταλιώτη, ο Νικοπολίδης όμως σταμάτησε τον Άγγλο επιθετικό και κράτησε το 2-0. Στο 90' ωστόσο καταλογίσθηκε νέο πέναλτι, με τους ίδιους πρωταγωνιστές απλά με διαφορετική κατάληξη, καθώς την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιμπς-Γουάιτ που νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Το τελικό σφύριγμα ωστόσο βρήκε νικήτρια την εθνική μας ομάδα, η οποία με νίκη την Τρίτη απέναντι στην Τσεχία εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Λιάβας (64' Βιταλιώτης), Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος, Σέχου (53' Τσαούσης), Εμαννουηλίδης (87' Γκαργκαλατζίδης).

ΑΓΓΛΙΑ: Μπούρσικ, Λάμπτεϊ, Γκουέχι, Πάντσο, Σεσενιό, Γκάλαχερ (64' ΜακΊχραν), Γκιμπς-Γουάιτ, Πόβεντα (65' Άαρονς), Γκόμες (71' Νμέτσα), Άπια (46' Σάκα), Γουόκερ (71' Λόουντερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα

2. Αγγλία 3

3. Δανία 1

4. Τσεχία 0

Επόμενη αγωνιστική

Τρίτη 26/3

16:00 Δανία - Αγγλία

16:00 Τσεχία - Ελλάδα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.