Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ: Τέλος η σεζόν για Κέιν, πρόβλημα και με Ντέλε Άλι

Τότεναμ: Τέλος η σεζόν για Κέιν, πρόβλημα και με Ντέλε Άλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2019 01:24
Η Τότεναμ επιβεβαίωσε τον σοβαρό τραυματισμό του Χάρι Κέιν ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως ο Ντέλε Άλι υπέστη κάταγμα στο χέρι αλλά ίσως μπορέσει να αγωνιστεί με νάρθηκα

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ο Χάρι Κέιν έχει υποστεί σημαντικό τραυματισμό του πλευρικού συνδέσμου στον αριστερό αστράγαλο του και σημείωσε πως οι εξετάσεις θα συνεχιστούν. Οι «πετεινοί» δεν γνωστοποίησαν το χρονικό διάστημα της απουσίας του ωστόσο τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός για 3 έως 4 μήνες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χάνει τη σεζόν αλλά και το Final Four του Nations League με την Εθνική Αγγλίας τον Ιούνιο.

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε πως ο Ντέλε Άλι έχει σπάσει το αριστερό του χέρι αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί με νάρθηκα στα εναπομείναντα παιχνίδια. Όπως έγινε γνωστό: «η κατάσταση του διεθνούς μέσου θα εκτιμηθεί ώστε να ξεκαθαρίσει αν είναι στην διαθεσιμότητά για το παιχνίδι το προσεχές Σαββατοκύριακο με την Χάντερσφιλντ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.