Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Σίτι, δύο στα δύο με Σολδάδο η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Σίτι, δύο στα δύο με Σολδάδο η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2013 20:17
Μεγάλη έκπληξη στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Κάρντιφ στην Ουαλία, με τους νεοφώτιστους μάλιστα να ανατρέπουν το σκορ! Δύο στα δύο ξανά με Σολδάδο η Τότεναμ.

Σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες» μετά την εμφατική νίκη τους με 4-0 επί της Νιούκαστλ, γνώρισαν την ήττα με 3-2 από την Κάρντιφ στην Ουαλία!

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι άνοιξε το σκορ με τον Τζέκο στο 52’, ωστόσο οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα το παιχνίδι αρχικά με τον Γκούναρσον στο 60’, ενώ στη συνέχεια ο Κάμπελ με δύο προσωπικά γκολ στο 79’ και στο 89’ διαμόρφωσε το 3-1.

Εν τέλει η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε με τον Νεγρέδο στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-2.

Δύο στα δύο για Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ για Σίτι, δύο στα δύο με Σολδάδο η Τότεναμ
Όπως και κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Σουόνσι ξανά χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σολδάδο.

Η Τότεναμ ήταν καλύτερη απέναντι στην αντίπαλο της, ωστόσο δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ, με τον Γουίλιαμς να σταματάει τη μπάλα στη γραμμή σε σουτ του Παουλίνιο, ενώ ο αμυντικός της Σουόνσι παραλίγο να σημειώσει και αυτογκολ σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του με κεφαλιά!

Εν τέλει τη λύση έδωσε ξανά ο Σολδάδο ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57’, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.