Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει να φύγει απ'την Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά, θετικός ο σύλλογος»

«Θέλει να φύγει απ'την Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά, θετικός ο σύλλογος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2019 02:45
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Ρεάλ εξέφρασε σε συμπαίκτες του ο Πολ Πογκμπά όπως αποκαλύπτει η L’ Equipe. Δεν θα σταθεί εμπόδιο ο αγγλικός σύλλογος προσθέτει το δημοσίευμα.

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει η L’ Equipe, ο Γάλλος μέσος αποκάλυψε σε ορισμένους συμπαίκτες του ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, με την Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν να αποτελεί τον επικρατέστερο προορισμό.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα σταθούν εμπόδιο σε μια πιθανή μεταγραφή του 26χρονου το φετινό καλοκαίρι αρκεί να ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες η μαδριλένικη εφημερίδα Marca υποστήριζε πως ο Πογκμπά είναι ο ηγέτης που αναζητεί ο Ζιντάν για τη νέα Ρεάλ που θέλει να δημιουργήσει από την επόμενη σεζόν. Ο Γάλλος τεχνικός έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον μέσο των «κόκκινων διαβόλων» ενώ από την πλευρά του ο διεθνής άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του «Ζιζού»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.