Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Θέλω τον Βράνιες αλλά ο Μελισσανίδης αποφασίζει»

Χιμένεθ: «Θέλω τον Βράνιες αλλά ο Μελισσανίδης αποφασίζει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2019 22:28
Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα με το να γυρίσει ο Βράνιες στην ΑΕΚ αλλά υπογράμμισε πως αυτό είναι μια απόφαση που θα πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για 4η διαδοχική χρονιά, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 της Λαμίας στη Φθιώτιδα. Μετά το παιχνίδι ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον Όγκνιεν Βράνιες και την επιθυμία του Βόσνιου να επιστρέψει στην ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ισπανού:

«Mε ευχαριστεί που οι παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μου έχουν καλή ανάμνηση από εμενα. Ο Βρανιες είναι ένας καταπληκτικός στόπερ και ένα πολύ καλό παιδί που έκανε κάποια λάθη. Κανένα πρόβλημα για μένα να συνεργαστούμε και πάλι αλλά την απόφαση θα την πάρει ο κ. Μελισανιδης»

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως: «Η Λαμία ανταγωνίστηκε απέναντι στην καλύτερη ΑΕΚ όλης της χρονιάς και οφείλω να της πω συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Πέτυχε πολλά εφετος ατο θεσμό αποκλείοντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και της αξίζουν πολλά μπράβο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.