Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 «Προτεραιότητα του Λάμπρου είναι ο ΠΑΟΚ»

«Προτεραιότητα του Λάμπρου είναι ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2019 17:57
Ο μάνατζερ του Λάζαρου Λάμπρου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον 21χρονο εξτρέμ ωστόσο ξεκαθάρισε πως τον πρώτο λόγο στην υπόθεσή του έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ (αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ) μετρώντας 7 γκολ και 8 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Ερεντιβίζιε. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με την Φενέρμπαχτσε να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 21χρονου.

Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, Τάσος Παπαδόπουλος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Τουρκίας, ξεκαθάρισε πως τον πρώτο λόγο στην υπόθεσή του έχει ο ΠΑΟΚ:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Λάμπρου, που θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί, όμως θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ και η προτεραιότητα μας είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ».

Να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να εντάξουν τον Λάμπρου και πάλι στο δυναμικό τους μετά την ολοκλήρωση της σεζόν ενώ έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για την επέκταση του και την αλλαγή στους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου..

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.