Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιο κοντά από ποτέ στον αποκλεισμό από την Ευρώπη η Μάντσεστερ Σίτι!

Πιο κοντά από ποτέ στον αποκλεισμό από την Ευρώπη η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2019 18:24
Η UEFA ενημέρωσε πως η υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι με την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play οδηγείται στο δικαστικό όργανο της αρμόδιας αρχής των οικονομικών δεδομένων και πλέον ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο ορατός από ποτέ.

Μόνο απίθανο δε μοιάζει το ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Σίτι να αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας παραβιάσεων στο Financial Fair Play. Ο επικεφαλής του ερευνητικού σώματος της UEFA, Ιβ Λετέρμ, κατέληξε ότι η ομάδα του Μάντσεστερ πρέπει να δώσει εξηγήσεις, στέλνοντας την υπόθεση στο δικαστήριο που θα αποφασίσει για την τύχη των πρωταθλητών Αγγλίας.

Από την πλευρά τους, οι «πολίτες» εξέδωσαν επιθετική ανακοίνωση εναντίον της UEFA και σε αυτή κάνουν λόγο για «μη ικανοποιητική και εχθρική διαδικασία», ενώ εμφανίζονται βέβαιοι για τη δικαίωση τους

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευμένη, αλλά όχι έκπληκτη, από την ξαφνική ανακοίνωση περί παραπομπής μας από τον επικεφαλής του Οικονομικού Σώματος, Ιβ Λετέρμ.

Οι διαρροές στα media κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας είναι ενδεικτικές της διαδικασίας που έχουν παραβλεφθεί από τον κ. Λετέρμ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απόλυτα βέβαιη για ένα θετικό αποτέλεσμα, όταν το θέμα θα αποφασιστεί από ένα ανεξάρτητο δικαστικό όργανο.

Η κατηγορία για οικονομικές παραβιάσεις παραμένει ψευδής και η παραπομπή μας αγνοεί ένα περιεκτικό σώμα στοιχείων που παρείχε η Μάντσεστερ Σίτι στο Επιμελητήριο. Η απόφαση περιλαμβάνει λάθη, παρερμηνείες και σύγχυση σε μια διαδικασία που από πλευράς μας χαρακτηρίζεται πως μη ικανοποιητική και εχθρική απέναντι στον σύλλογό μας».

Η ανακοίνωση της UEFA τονίζει:

«Ο επικεφαλής του Club Financial Control Body, έχοντας συμβουλευθεί και άλλα μέλη του ανεξάρτητου σώματος του CFCB, αποφάσισε να διαβιβάσει την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστικό όργανο, έπειτα από το φινάλε της έρευνας που πραγματοποίησε. Η έρευνα αυτή ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου του 2019 έπειτα από παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play, όπως αναφέρθηκε δημόσια στον Τύπο» ήταν η ανακοίνωση της UEFA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.