Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στηρίζει Βαλβέρδε ο Μπαρτομέου: «Είναι ο προπονητής που θέλουμε»!

Στηρίζει Βαλβέρδε ο Μπαρτομέου: «Είναι ο προπονητής που θέλουμε»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2019 18:51
Την στήριξη του στον Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε με δημόσιες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα ήταν κάτι παραπάνω από αμφίβολο μετά την βαριά ήττα-αποκλεισμό από την Λίβερπουλ (4-0) στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου προχώρησε σε δημόσια δήλωση στήριξης του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Κάποιοι παίκτες έχουν ήδη υπογράψει ενώ θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις με άλλες περιπτώσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Βαλβέρδε είναι ο προπονητής που θέλουμε. Είμαστε στα μισά ενός μεγάλου πρότζεκτ. Έχει συμβόλαιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του», τόνισε και στη συνέχεια σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βάσκο τεχνικό να παίζει το κεφάλι του στον τελικό του Κυπέλλου:

«Ο τελικός δεν είναι αποφασιστικός παράγοντας. Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και μετά ακολουθούν το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο. Ήταν μια φανταστική σεζόν, όπου πήραμε το πρωτάθλημα πολύ πριν το φινάλε της σεζόν και έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.