Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια για 7η σερί χρονιά η Μπάγερν, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν

Πρωταθλήτρια για 7η σερί χρονιά η Μπάγερν, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2019 18:54
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Άιντραχτ στο Μόναχο και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 7η διαδοχική χρονιά. Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ οι φιλοξενούμενοι αφού η Λεβερκούζεν διέλυσε με 5-1 την Χέρτα στο Βερολίνο και τερμάτισε στην 4η θέση.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 7η σερί χρονιά και 29η συνολικά στέφθηκε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ισοπέδωσαν με 5-1 την Άιντραχτ στο Μόναχο και με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Νίκο Κόβατς πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι παίρνοντας το προβάδισμα στο 4ο λεπτό με τον Κομάν ενώ σπατάλησαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Κόντρα στην ροή του ματς, ο Αλέ ισοφάρισε σε 1-1 (50’) για την Άιντραχτ, όμως το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να… εκνευρίσουν τους πρωταθλητές. Η Μπάγερν βρήκε άλλα τέσσερα γκολ με τους Αλάμπα (53’), Σάντσες (58’), Ριμπερί (72’) και Ρόμπεν (78’), με τους δύο τελευταίους να σκοράρουν στο τελευταίο τους παιχνίδι με τον σύλλογο.

Η Μπάγερν πανηγυρίζει την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού πρωταθλήματος και την επόμενη εβδομάδα έχουν ευκαιρία για το νταμπλ, αφού θα αντιμετωπίσουν την Λειψία στον τελικό του Κυπέλλου. Από την πλευρά της η Άιντραχτ πλήρωσε το καταστροφικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-3-3) και από 4η υποχώρησε στην 7η θέση κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, θα μπορούσε να μείνει εκτός Ευρώπης, ωστόσο η Χοφενχάιμ ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Μάιντς (παρότι προηγήθηκε με 0-2) και δεν κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αφού οι φιναλίστ του Κυπέλλου, Μπάγερν και Λειψία έχουν εξασφαλίσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν, επέστρεψε στην Ευρώπη η Βόλφσμπουργκ

Την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει η Λεβερκούζεν μετά την εμφατική νίκη της με 5-1 στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου. Οι «ασπιρίνες» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλάριο (χατ-τρικ) πήραν το τρίποντο και σε συνδυασμό με τις ήττες των Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ, ανέβηκαν στην 4η θέση.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από την Ντόρτμουντ και περιορίστηκε στην 5η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση προκρίθηκε και η Βόλφσμπουργκ, η οποία διέλυσε με 8-1 την Άουγκσμπουργκ και τερμάτισε στην 6η θέση υστερώντας για ένα γκολ σε ισοβαθμία με την Γκλάντμπαχ.

Εκτός Ευρώπης η Βέρντερ Βρέμης, η οποία με γκολ του Πιζάρο στο 88’ κέρδισε με 2-1 την αδιάφορη Λειψία αλλά δεν ήταν αρκετό για να τερματίσει στην πρώτη 7αδα. Όσον αφορά τη μάχη της ουράς, τα πάντα είχαν ξεκαθαρίσει, με τις Νυρεμβέργη και Ανόβερο να υποβιβάζονται στην 2η κατηγορία, ενώ η Στουτγκάρδη του Τάσου Δώνη θα δώσει μπαράζ για την παραμονή της απέναντι σε Ουνιον Βερολίνου ή Πάντεμπορν.

Δείτε εδώ την τελική βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.