Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαράζ Σούπερ Λιγκ: Ο ΌΦΗ σώθηκε στο 90+5’!

Μπαράζ Σούπερ Λιγκ: Ο ΌΦΗ σώθηκε στο 90+5’!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2019 21:19
Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο ΌΦΗ με γκολ του Ναμπί στο 90+5’ κέρδισε με 3-2 τον Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε το εισιτήριο για την Σούπερ Λιγκ μέσα από τα χέρια των φιλοξενούμενων, που είχαν πετύχει γκολ ανόδου στο 90+2’! Με δέκα τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Από τον παράδεισο στην κόλαση και ξανά στον παράδεισο ο ΌΦΗ! Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε με σκορ πρόκρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πλατανιά, ωστόσο οι Χανιώτες ισοφάρισαν σε 2-2 στο 90+2’ και βρέθηκαν με το ενάμιση πόδι στην Σούπερ Λιγκ. Κι όμως, οι γηπεδούχοι με γκολ του Ναμπί στο 90+5’ πήραν τη νίκη με 3-2 και μαζί το εισιτήριο για την 1η κατηγορία, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Γιάννη Τάτση

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τον Πλατανιά να πιέζει ψηλά, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία των παικτών του ΌΦΗ. Ωστόσο, στο 11’ ο Κομίνης έδειξε λανθασμένα πέναλτι για ανατροπή του Ποζατζίδη στον Σάσι και ο Νέιρα με εύστοχο χτύπημα έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν να δείχνουν μαχητικό πρόσωπο και στο 41’ ισοφάρισαν σε 1-1. Μετά από κόρνερ, ο Τσαμούρης εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση των αμυντικών του ΌΦΗ και με δυνατό σουτ έδωσε σκορ πρόκρισης στους Χανιώτες.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Βέρα πέρασε στο ματς τον Γιακουμάκη και ο Έλληνας φορ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, κάνοντας το 2-1 στο 69’ έπειτα από ωραία πάσα του Νέιρα. Ωστόσο στους πανηγυρισμούς του γκολ, ο σκόρερ των γηπεδούχων έβγαλε τη φανέλα έχοντας ήδη κίτρινη και έτσι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Πλατανιάς είχε καλή στιγμή για το 2-2 με τον Μπιανκόνι (73’) αλλά δύο λεπτά μετά ο παίκτης των φιλοξενούμενων χτύπησε εκτός φάσης τον Παπάζογλου και είδε κόκκινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, ο Πλατανιάς συνέχισε να πιέζει και έφτασε δύο φορές κοντά στην ισοφάριση με τους Λουκίνα (81’) και Νίλι (84’).

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 90+2’. Ο Παπανικολάου βρέθηκε αφύλαχτος στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Σωτηρίου για το 2-2! Το «Γεντί Κουλέ» πάγωσε αλλά μόνο για λίγα λεπτά. Κι αυτό διότι στο 90+5’ ο Ναμπί εκτέλεσε φάουλ, το τείχος άνοιξε και ο Γκοτ δεν κατάφερε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα το 3-2 να είναι γεγονός! Το γήπεδο πήρε… φωτιά, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια κατηγορία λίγο πριν το τελικό σφύριγμα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.