Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Νταμπλ με τριάρα η Μπάγερν

Κύπελλο Γερμανίας: Νταμπλ με τριάρα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2019 00:47
Η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Λειψία στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ μετά το 2016 και 12ο συνολικά!

Με πρωταγωνιστές τους Λεβαντόφσκι και Νόιερ, η Μπάγερν επικράτησε με 3-0 της Λειψίας και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας για 19η φορά στην ιστορία της. Αυτό ήταν το πρώτο της νταμπλ από το 2016 και το 12ο στην ιστορία της.

Οι «ταύροι» στην πρώτη τους παρουσία σε τελικό, μπήκαν επιθετικά και στο 11’ έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Νόιερ να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού την κεφαλιά του Πόουλσεν. Το 0-1 έγινε στο 29’, με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει με όμορφη κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αλάμπα. Λίγο πριν το ημίχρονο οι Βαυαροί «άγγιξαν» και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Κονατέ έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του Κομάν

Πολύ καλός ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με την Λειψία να φτάνει μια «ανάσα» από την ισοφάριση στο 48’, με τον Νόιερ να νικά σε τετ-α-τετ τον Φόρσμπεργκ. Στο 57’ ο Ζίλε έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Βέρνερ, ενώ η Μπάγερν απάντησε με τρεις μεγάλες ευκαιρίες των Τιάγκο (62’), Μίλερ (62’) και Λεβαντόφσκι (68’).
Η Λειψία δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και τα πάντα τελείωσαν στο 78’, με τον Κομάν να σκοράρει ένα όμορφο γκολ για το 0-2. Λίγο πριν το φινάλε ο Λεβαντόφσκι έβαλε το… κερασάκι με ωραίο τελείωμα για το τελικό 0-3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.