Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Άστον Βίλα επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Άστον Βίλα επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2019 19:09
Η Άστον Βίλα κέρδισε με 2-1 την Ντέρμπι στον τελικό των πλει-οφ της Τσάμπιονσιπ και μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το under 2.25 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε κερδίζετε το 50% του συνολικού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα χάνεται.

Πέρσι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, φέτος όμως ήταν διαφορετικά! Η Άστον Βίλα κέρδισε με 2-1 την Ντέρμπι στο «Γουέμπλεϊ» και εξασφάλισε το 3ο και τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «χωριάτες» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν το προβάδισμα στο 45’ με κεφαλιά-ψαράκι του Ελ Γκάζι. Το 2-0 έγινε στο 59’ με τον ΜακΓκιν και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Φρανκ Λάμπαρντ, προχωρώντας σε τρεις αλλαγές.

Τα «κριάρια» ανέβασαν ρυθμό και στο 81’ επέστρεψαν στο ματς με γκολ του νεοεισελθόντα Βαγκχορν. Ωστόσο, στα εναπομείναντα λεπτά η Άστον Βίλα απορρόφησε την πίεση και το τελικό 2-1 σήμανε την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρία χρόνια. Έτσι, θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 192 εκατ. ευρώ, αφού τόσα υπολογίζεται ότι θα καρπωθεί ως επιπρόσθετα έσοδα τα επόμενα τρία χρόνια για τη συμμετοχή στην 1η κατηγορία


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.