Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τα βρήκαν Τσέλσι-Ρεάλ για Αζάρ»

«Τα βρήκαν Τσέλσι-Ρεάλ για Αζάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2019 16:52
Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έδωσαν τα χέρια και πλέον είναι θέμα χρόνου προκειμένου ο Εντέν Αζάρ να θεωρείται και επίσημα παίκτης της «βασίλισσας».

Παρότι χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπήρξε διαφωνία στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, εν τέλει φαίνεται ότι βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Έντεν Αζάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ.

Όπως αναφέρει η Telegraph και ο δημοσιογράφος Ματ Λόου που ειδικεύεται στα θέματα της Τσέλσι, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 146 εκατ. ευρώ, ποσό που βέβαια είναι πολύ μεγαλύτερο από τα χρήματα που ήταν διατεθειμένη να δώσει η «βασίλισσα».

Το αν αυτό θα είναι το τελικό ποσό της μεταγραφής θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, ωστόσο η συμφωνία των δύο ομάδων είναι δεδομένη, κάτι που υποστηρίζουν πληθώρα δημοσιευμάτων, μεταξύ των οποίων και της έγκυρης βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws». Η τελευταία δεν αναφέρει ποσό, ωστόσο υποστηρίζει ότι η συμφωνία περιλαμβάνει αρκετά μπόνους.

Λίγη ώρα μετά την είδηση επιβεβαίωσε και το Sky Sports, τονίζοντας πως το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ ενώ μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσουν τα 145 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.