Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς για Πλζεν: «Παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας»

Μαρτίνς για Πλζεν: «Παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2019 18:30
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την Βικτόρια Πλζεν, τονίζοντας πως θα είναι δύο ισορροπημένα παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του. «Έχουμε φιλοδοξίες να προκριθούμε στους ομίλους», τόνισε

Το Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός από τώρα στο Stoiximan.gr!

Η Βικτόρια Πλζεν θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Τετάρτης (19/6). Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός το αποτέλεσμα της κλήρωσης:

«Θα συναντήσουμε μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Πέρυσι στο Champions League είχε μία πολύ ικανοποιητική πορεία. Η κατάταξη της Τσεχίας είναι υψηλότερη σε σχέση με της Ελλάδας. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιο δυνατή από εμάς καθώς ο πρωταθλητής Τσεχίας πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Επομένως θα έχουμε έναν προκριματικό γύρο πολύ ισορροπημένο. Φυσικά έχουμε την φιλοδοξία να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Όμως θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που την τελευταία δεκαετία έχει κερδίσει πρωταθλήματα στην Τσεχία. Για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας πως έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Θα είναι δύο παιχνίδια πάρα πολύ ισορροπημένα. Πρέπει να παίξουμε καλά εκεί και μετά να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας. Εγώ προτιμώ αυτόν τον τρόπο: να παίζουμε το 2ο παιχνίδι στην έδρα μας. Γιατί όπως και να έχει ξέρουμε πως ο παράγοντας κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όμως και τα δύο παιχνίδια θα είναι μοιρασμένα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.