Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα, κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Εθνική (pics)

Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα, κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Εθνική (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2019 16:47
Νέο «ροζ» σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα ξέσπασε στην Αίγυπτο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, κατηγορείται ότι μαζί με τρεις συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα παρενόχλησαν την Μερχάν Κέλερ, γνωστό μοντέλο της χώρας.

Ο Αμρ Ουάρντα κινδυνεύει να αποβληθεί από την εθνική Αιγύπτου μετά τις κατηγορίες για παρενόχληση. Η Μερχάν Κέλερ, γνωστό μοντέλο της χώρας, ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μηνύματα που της έστειλε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, κατηγορώντας τον, όπως και άλλους τρεις Αιγύπτιους παίκτες, τον Αχμέντ Χασάν Κόκα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ ότι την παρενοχλούν σεξουαλικά.

Ο Ουάρντα εμφανίζεται στα μηνύματα να την καλεί να έρθει φιλοξενούμενή του στην Ελλάδα και να ενοχλείται όταν εκείνη του αρνήθηκε. Από την μεριά του, ο Ουάρντα έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Ιnstagram και απολογήθηκε λέγοντας ότι κάποιος τον χάκαρε.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Αίγυπτο με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ουάρντα να αποβληθεί από την εθνική ομάδα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.