Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Τουρκία για να υπογράψει στην Αλάνιασπορ ο Σιώπης

Στην Τουρκία για να υπογράψει στην Αλάνιασπορ ο Σιώπης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2019 17:23
Ο Άρης έδωσε τα χέρια με την Αλάνιασπορ και ο Μανώλης Σιώπης αναχώρησε για την Τουρκία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην τουρκική ομάδα.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Μανώλης Σιώπης να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ. Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με την τουρκική ομάδα και ο διεθνής μέσος μετέβη στην Τουρκία, προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Τούρκοι θα καταβάλουν ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί και αυτός ένα ποσοστό μεταπώλησης. Από την πλευρά του, ο 25χρονος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 2,1 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως στο δυναμικό της Αλάνιασπορ ανήκουν ήδη οι Γιώργος Τζαβέλας και Τάσος Μπακασέτας όπως και οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Τζάλμπα Κάμπος που έχουν αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδα. Άλλωστε, προπονητής της ομάδας είναι ο γνωστός από τη θητεία του στη χώρα μας ως ποδοσφαιριστής, Ερόλ Μπουλούτ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.