Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Σημαντικός παίκτης για εμάς ο Λουκάκου»

Κόντε: «Σημαντικός παίκτης για εμάς ο Λουκάκου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/7/2019 16:52
Ο Αντόνιο Κόντε λίγο πριν το φιλικό που πρόκειται να δώσει η Ίντερ με τη Μάντσεστερ στη Σιγκαπούρη μίλησε για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του, τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος φορ δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο φιλικό καθώς δεν είναι τραυματίας παρόλα αυτά πρωταγωνίστησε στις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού.

Ο Κόντε τόνισε ότι ο 26χρονος άσος θα μπορούσε να είναι σημαντικός για την ομάδα του αλλά αυτή τη στιγμή ανήκει στη Γιουνάιτεντ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει τον Μάουρο Ικάρντι.

«To ότι είναι μπερδεμένη η κατάσταση είναι μεγάλη κουβέντα. Ο Λουκάκου είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και αυτή είναι η πραγματικότητα. Γνωρίζετε όλοι ότι μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής και
και ήθελα να τον πάρω όσο ήμουν στην Τσέλσι. Σίγουρα θεωρώ ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και την ανάπτυξη της ομάδας, αλλά τώρα βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και όλοι γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση στην ομάδα»
, σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός ενώ όσον αφορά το μέλλον του Μάυρο Ικάρντι τόνισε ότι η ομάδα του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν του υπολογίζει για το πλάνο της νέας σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.