Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επισημοποιείται του Φαν Σιπ στην Εθνική!

Επισημοποιείται του Φαν Σιπ στην Εθνική!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/7/2019 15:46
Ο Τζον Φαν Σιπ θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής Εθνικής Ελλάδος.

Ο Ολλανδός προπονητής ήταν από τους επικρατέστερους διαδόχους του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδος και από ότι φαίνεται έχει έρθει σε οριστική συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "γαλανόλευκης"

Ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, ενώ η ΕΠΟ θα τοποθετήσει δίπλα του ως τεχνικούς διευθυντές τους Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη. Την Τετάρτη (31/7) στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πρόκειται να ανακοινωθεί η επισημοποίηση της συνεργασίας.

Ο Φαν Σιπ φόρεσε για πάνω από δέκα χρόνια τη φανέλα του Άγιαξ ως ποδοσφαιριστής, ενώ πέρασε και από την Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα. Οταν κρέμασε τα παπούτσια του έγινε προπονητής στην Τβέντε ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τα τμήματα υποδομής του Αίαντα. Διατέλεσε για μια τετραετία βοηθός στην Εθνική Ολλανδίας (2004-2008) και μετά από ένα μικρό πέρασμα στον Άγιαξ ως βοηθός και υπηρεσιακός, συνέχισε στις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι. Η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε, από τη οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.