Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ερυθρόλευκο πάρτι», 4-0 ο Ολυμπιακός την Βικτόρια Πλζεν

«Ερυθρόλευκο πάρτι», 4-0 ο Ολυμπιακός την Βικτόρια Πλζεν

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/7/2019 23:28
Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από τη Βικτόρια Πλζεν και έφτασε σε μία δίκαιη πρόκριση επικρατώντας με 4-0 στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Εξασφάλισε έτσι τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ενώ θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Μπασάκσεχιρ.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 2' είχε δοκάρι όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα η μπάλα κόντραρε πάνω στον Γκερέρο και χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χρούτσκα. Η φάση αυτή έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό που συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και απείλησε με Γκερέρο και Μασούρα.

Μετά το πρώτα 15 λεπτά ο ρυθμός έπεσε, οι Τσέχοι βγήκαν δειλά δειλά στην επίθεση και απείλησαν πρώτη φορά με σουτ του Χρουσόβσκι το οποίο κόντραρε στον Γκερέρο και κατέληξε κόρνερ. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες θυμίζοντας αρκετά το παιχνίδι στο Πλζεν.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ίδιο δυνατά με το πρώτο μέρος μόνο που αυτή τη φορά βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Βαλμπουενά στο 51' εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Πλζεν. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, στο 64' ο Μασούρας απείλησε εκ νέου με σουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκερέρο με όμορφη τρίπλα "άδειασε" τον αντίπαλο του, τσίμπησε με το μυτάκι την μπάλα μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Χρούτσκα, που φέρει όμως ευθύνη.

Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους ερυθρόλευκους και στο 73' ο Μασούρας ανέλαβε την εκτέλεση ενός κόρνερ, ο Γκιγέρμε πήρε και πάλι την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Ρέζνικ αλλάζοντας πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Οι στατικές φάσεις φάνηκε ότι ήταν το ατού του Ολυμπιακού στο παιχνίδι καθώς στο 82' μετά από νέο κόρνερ του Μασούρα, ο Μερία έκανε το σουτ, ο Χρούτσκα απέκρουσε αδύναμα και ο Σεμέδο από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα.

Δίκαι η επικράτηση των ερυθρολεύκων, ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος ανώτεροι και έφτασαν σε μία ευρεία νίκη.Επόμενος αντίπαλος για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπασάκσεχιρ με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Τουρκία στις 6 ή 7 Αυγούστου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.