Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Όρθιος» στη Βαρσοβία ο Ατρόμητος

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Όρθιος» στη Βαρσοβία ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2019 00:23
Ο Ατρόμητος δέχτηκε ασφυχτική πίεση στην Πολωνία αλλά κράτησε στο 0-0 την Λέγκια Βαρσοβίας και όλα παραμένουν ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς των δύο ομάδων στο Περιστέρι. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι, καθοριστική επέμβαση του Μέγιερι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η πρόκριση κρίνεται στο Περιστέρι! Ο Ατρόμητος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κόντρα στην Λέγκια αλλά κράτησε το 0-0 στη Βαρσοβία και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην έδρα των Περιστεριώτων

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έπαιξε με τακτική προσήλωση και δεν κατάφερε να φανεί απειλητική στο πρώτο μέρος, ωστόσο με κορυφαίο τον Ρισβάνη, περιόρισε την Λέγκια σε μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Μέγιερι. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να είχαν την υπεροχή και τον Ατρόμητο να αμύνονταν καλά. Οι Πολωνοί είχαν βέβαια δύο δοκάρια αλλά αυτά ήρθαν από εκτελέσεις φάουλ, η πρώτη στο 50’ με τον Νοβίκοβας και η δεύτερη στο 74’ με τον Καρλίτος. Στο 82’ ο Λουκίνας απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Λουκίνας από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 89’ ο Ούγγρος γκολκίπερ πραγματοποίησε νέα σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Νοβίκοβας.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός ωστόσο πέτυχε το στόχο του που ήταν να μη δεχτεί γκολ και πλέον καλείται να πάρει την πρόκριση στην έδρα του. Στα αξιοσημείωτα πως η Λέγκια δεν κατάφερε να βρει εκτός έδρας γκολ στα παιχνίδια με Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) και Κουόπιο (Φινλανδία).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.