Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρεμιέρα με τεσσάρα η Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Πρεμιέρα με τεσσάρα η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2019 00:01
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την νεοφώτιστη Νόριτς στο «Άνφιλντ» και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα. Και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος σημείωσε η αρμάδα του Κλοπ, τραυματίστηκε ο Άλισον.

Αγριεμένη μπήκε στη σεζόν η Λίβερπουλ! Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 4-1 την νεοφώτιστη Νόριτς στην Πρέμιερ Λιγκ και έδειξαν με το… καλημέρα πως είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αφού στο 6’ ο Οριγκί έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Χάνλεϊ βάζοντας άσχημα το πόδι του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του για το 1-0. Έτσι το πρώτο τέρμα της σεζόν στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ ήταν αυτογκόλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή, έκαναν ότι ήθελαν στην περιοχή της Νόριτς και το 2-0 ήρθε στο 18’ με ωραίο τελείωμα του Σαλάχ έπειτα από ασίστ του Φιρμίνο. Δέκα λεπτά μετά ο Φαν Ντάικ σκόραρε με κεφαλιά-οβίδα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 42’ ο Οριγκί βρήκε δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Μοναδικό άσχημο για την Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος ο τραυματισμός του Άλισον, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις και έδωσε τη θέση του στον Αντριάν. Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» άφησαν το πόδι από το γκάζι, καθώς την Τετάρτη (14/8) αγωνίζονται για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Τσέλσι, ωστόσο συνέχισαν να απειλούν, έχοντας δοκάρι στο 48’ με πλασέ του Χέντερσον, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Φιρμίνο αστόχησε σε κενή εστία. Η Νόριτς έβγαλε αντίδραση, έχοντας δοκάρι στο 62’ με τον Λάιντερ, προτού μειώσει δύο λεπτά αργότερα με τον Φινλανδό Πούκι για το τελικό 4-1.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον (39' Αντριάν), Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνο (86' Μίλνερ), Οριγκί (74' Μανέ).

Νόριτς (Ντανιέλ Φάρκε): Κρουλ, Ααρονς, Γκόντφρεϊ, Χάνλεϊ, Λιούις, ΜακΛίν, Τράιμπουλ (70' Ερνάντες), Στίπερμαν (58' Λάιτνερ), Κάντγουελ, Μπουεντία, Πούκι (83' Ντρμιτς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.