Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφυροκόπησε» την Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφυροκόπησε» την Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2019 16:29
Με τον Στέρλινγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Για 5η σερί χρονιά η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πάρτι στην έδρα της Γουέστ Χαμ, παίρνοντας εμφατική νίκη με 5-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις στο 21’ με τον Μαχρέζ και τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Ζεσούς έπειτα από όμορφη ενέργεια και ασίστ του Γουόκερ.

Το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η Σίτι μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το ματς. Στο 51’ ο Ντε Μπρόινε έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Στέρλινγκ και αυτός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Ζεσούς βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ μετά από χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ (πολύ οριακό) και έτσι γράφτηκε ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού είναι το πρώτο γκολ που ακυρώνεται μετά από χρήση Video Assistant Referee.

Η Γουέστ Χαμ αναθάρρισε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κέρδισε περισσότερα μέτρα και στο 73’ είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με Τσιτσαρίτο και Λαντσίνι αλλά ο Έντερσον με διπλή μεγάλη επέμβαση κράτησε το σκορ στο 2-0 υπέρ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και δύο λεπτά μετά ο Στέρλινγκ με εξαιρετική λόμπα «κρέμασε» τον Φαμπιάνσκι για το 3-0. Στο 83’ ο Μαχρέζ κέρδισε πεναλτι και ο Αγκουέρο με διπλή εκτέλεση (έχασε το πρώτο αλλά δόθηκε επανάληψη με VAR) ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Στέρλινγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Το γκολ του Ζεσούς που ακυρώθηκε μέσω VAR:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.