Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ έριξε τεσσάρα στην Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ έριξε τεσσάρα στην Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2019 20:38
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησε ονειρικά τη σεζόν. Δύο γκολ ο Ράσφορντ, δύο δοκάρια αλλά και τεράστια κενά στην άμυνα οι «μπλε»!

Ποιο ντέρμπι; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ» και μπήκε με το δεξί στη σεζόν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα τραγικά λάθη των «μπλε» και με τρία γκολ από αντεπιθέσεις έφτασαν σε μια εμφατική νίκη που φτιάχνει το κλίμα εν όψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, μπήκε δυνατά στο ματς και στο 4’ είχε δοκάρι με προσπάθεια του Έιμπραχαμ. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, αλλά στο 17’ ο Ζουμά ανέτρεψε τον Ράσφορντ και επέτρεψε στους γηπεδούχους να προηγηθούν κόντρα στη ροή με εύστοχο πέναλτι του Άγγλου επιθετικού.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην Γιουνάιτεντ που κέρδισε μέτρα, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η Τσέλσι ανέκτησε τον έλεγχο και είχε δύο σημαντικές στιγμές, η πρώτη στο 39’ με τον Ντε Χέα να αποκρούει το σουτ του Μπάρκλεϊ και η δεύτερη στο 40’ με τον Έμερσον να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι συνέχισε να έχει την κατοχή, ψάχνοντας το γκολ για να φέρει το ματς στα ίσα και στο 56’ είχε καλή στιγμή με δυνατό σουτ του Έμερσον αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι παίκτες του Λάμπαρντ είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά τις γραμμές τους και το πλήρωσαν στο 65’, με τον Περέιρα να βγάζει στον Μαρσιάλ και τον Γάλλο να σκοράρει για το 2-0.

Πριν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί, οι παίκτες του Σόλσκιερ πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ράσφορντ (67’), πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Τσέλσι. Οι «μπλε» προσπαθούσαν να αντιδράσουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα, με τον Μαγκουάιρ να ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του. Το… κερασάκι έβαλε στο 81’ ο πιτσιρικάς Τζέιμς, ο οποίος έφυγε στην κόντρα και εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πογκμπά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν - Μπισάκα, Σο, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, ΜακΤομινέι, Πογκμπά, Περέιρα (74' Τζέιμς), Λίνγκαρντ (86' Μάτα), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (86' Γκρίνγουντ).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο (73' Καντέ), Εμερσον, Πέδρο, Μπάρκλεϊ (58' Πούλισιτς), Μάουντ, Αμπραχαμ (66' Ζιρού).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.